Deals

Het huren van de complete set van 4 GPS-ontvangers kost 55 euro per 4 dagen. Wanneer er geen verhuur is voor of na die tijd mag dat uitlopen tot 7 dagen.

De GPS-ontvangers zitten per 4 in een stevige kist. Deze kist zit in een koffer met oplaadbare batterijen en twee batterijenladers (zodat alle batterijen tegelijk geladen kunnen worden). Ook is er een ruime hoeveelheid aan (gelamineerde) informatiebladen over GPS, het gebruik ervan in spellen gebruiksaanwijzingen, geocaching, het werken met coordinaten, kaarthoekmeters, etc.

Voor het kennismaken en/of het uitzetten van een tocht is ook een losse GPS-ontvanger te huur, dit kan alleen als er geen verhuur is van de complete set op dat moment.
Twee weken voor de gereserveerde datum wil ik de reservering van losse ontvangers vastleggen (en kan de komplete set niet meer gehuurd worden).
Voor een enkele GPS-ontvanger is de prijs 15 euro per 4 dagen (bij geen andere verhuur mag dat uitlopen tot 7 dagen)
Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de verhuurprijs van de complete set als gelijktijdig een afspraak wordt gemaakt voor de verhuur van de complete set.

Een workshop door mij kost 100 euro en duurt samen met het oefenen/spel 2 uur. Alle materialen en het gebruik van de ontvangers zijn daarbij inbegrepen. Een afspraak maken moet in overleg. De reiskosten tot 20 km zijn inbegrepen daarboven 35 cent per kilometer (heen en terug).

Het gebruik van het geowegwijsspel met de 24 doosjes en de uitlegvellen kost 5 euro per 4 dagen (bij geen andere verhuur mag dat uitlopen tot 7 dagen)

Omdat ik zeker wil zijn dat ik mijn spulen terug krijg wil ik zeker zijn aan wie ik verhuur. Als ik je niet ken wil ik dus graag een legitimatiebewijs van je zien en een borg van 200 euro. Ook moet je een verhuurcontract ondertekenen.Ik woon in Ten Boer (zie contactgegevens). In principe zijn de gehuurde spullen af te halen en terug te brengen bij mij thuis. Ik ben wekelijks een aantal keer in Groningen. Wanneer het zonder veel moeite voor mij is in te passen, kunnen we ook een afspraak maken ergens in de stad.

Voor scoutinggroepen en scholen zijn de prijzen wat lager: 45 euro voor het huren van de complete set. Een workshop kost dan 90 euro. Met kopie van je scoutcard hoeft geen borg betaald te worden.

Voor het opvragen van beschikbare data of andere vragen zie de contactgegevens


www.geowegwijs.nl